Container huren in uw regio, goedkoop, veilig, zeer snel en vanaf € 135-

Vertrouwde service Binnen 24 uur geleverd Goedkoopste van Nederland All-in prijzen

Dakafval Containers

(Portaal) 3m3

afzetcontainer-10x3-euromilieu.nl

3m3 -   € 370 Bestellen

Dakafval Containers

(Portaal) 6m3 

afzetcontainer-10x3-euromilieu.nl

6m3 -   € 490 Bestellen

Dakafval Containers

(Portaal) 10m3

afzetcontainer-10x3-euromilieu.nl

10m3 - € 625 Bestellen

Dakafval Containers

(Portaal) 7m3 

afzetcontainer-10x3-euromilieu.nl

7m3 - € 625 Bestellen

Dakafval container huren

Het dak gaat eraf! Mooi, maar daarvoor heeft u wél een dakafvalcontainer nodig. De containers van Euro Milieu komen in verschillende afmetingen en zijn geschikt voor al uw dakafval. Uw dakafvalcontainer wordt op een specifiek moment geleverd en, na afloop, weer opgehaald. Via onze webshop bestelt u eenvoudig en snel een container. Weet u al wat voor container u nodig heeft?

Type dakafvalcontainer

De hoeveelheid afval wordt vaak te laag ingeschat, zeker bij de verbouwing van een dak. Noodgedwongen een extra container huren is geen optie, dus kiest u een container die groot genoeg is. Euro Milieu heeft voor ieder dak een passende afvalcontainer. Hieronder vindt u de prijzen van onze dakafvalcontainers. Heeft u de juiste container gevonden? Dan krijgt u binnen twee weken een prijsopgave.

De juiste dakafvalcontainer huren

Bij het huren van de juiste afvalcontainer is met name het type afval belangrijk. Niet al uw afval mag namelijk in dezelfde container. Hout moet in een houtcontainer en bouwafval in een bouwafvalcontainer. In principe zijn alle containers gelijk, maar dat geldt niet voor de verwerking van het afval. Het prijsverschil zit dan ook vaak in de verwerking van het afval, niet de container zelf. Kies daarom altijd voor de juiste afvalcontainer.

Containers van Euro Milieu

Vragen over een geschikte afvalcontainer, de grootte van een dakafvalcontainer of het type afval? Neem contact op met de adviseurs van Euro Milieu. Wij assisteren u graag bij het verwerken van uw dakafval. Aanvragen kunt u opsturen via ons contactformulier, maar u kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 0165-387334. We spreken u snel!