Puinafval container huren

Wanneer er veel gesloopt gaat worden, moet u een grote hoeveelheid puin gaan verwerken. Dat kunt u zelf doen, maar vaak onderschat men de problemen die puinafval met zich mee brengt. Een simpel ritje naar de milieustraat lijkt ideaal, maar wanneer u duizenden kilo’s afval moet wegbrengen bent u wel even bezig.

Puinafval laten ophalen

Daarom kiest u bij een grote klus voor een puincontainer van Euro Milieu. Het voordeel is dat u niet op of om hoeft te kijken naar grote hoeveelheden afval. Er wordt een container bij u thuis geplaatst waar u eenvoudig al uw afval in kwijt kunt. Vervolgens wordt de puincontainer opgehaald en voor u verwerkt. Kies wel eerst de juiste container, want u betaalt voor de verwerking.

Type puincontainer

De hoeveelheid afval wordt vaak te laag ingeschat. Een kleine klus kan namelijk bijzonder veel afval met zich meebrengen. Om die reden is het nodig om eerst objectief te kijken naar het project. Wanneer u een klus heeft waar bijvoorbeeld muren gesloopt gaan worden, doet u er verstandig aan om een container te huren die groter is dan u zou denken. Denkt u aan 10m3 genoeg te hebben, pak dan een container van bijvoorbeeld 15m3.

De juiste container bij Euro Milieu

Huurt u een container bij Euro Milieu, dan is het belangrijk rekening te houden met het type afval. U betaalt namelijk niet voor de ophaaldienst, maar voor de verwerking van het afval. Logisch dus dat u niet al het afval in eenzelfde container kunt stoppen. Puin gaat in een puincontainer, maar daar blijft het bij. Heeft u elektrisch afval? Of grofvuil? Dan bent u verplicht om deze apart te verwerken. Dit kan bijvoorbeeld in een milieustraat.

Contact met Euro Milieu

Wanneer u niet weet wat voor type container geschikt is voor uw afval of hoeveel het geschatte volume zal zijn, neemt u contact op met Euro Milieu. Ons team weet raad met iedere vorm van afval en willen u graag ondersteunen bij de verwerking van de restanten uit uw tuin, aanbouw of woning. Voor uw aanvragen verwijzen wij u door naar het contactformulier. U bent ook welkom om telefonisch contact op te nemen via 0165-387334.

 

Ook beschikt Euro Milieu BV over een eigen milieustraat voor de gemeente Etten-Leur, waar u als particulier afval kunt aanleveren.

Puincontainers Euromilieu BV

Puincontainers Euromilieu BV

Wagenpark-euromilieu

Onze vrachtwagens