U ziet ze vaak bij bedrijven staan: de rolcontainer. De container die zorgt dat al het afval op de juiste plek komt. Maar een rolcontainer kan in andere gevallen ook een uitweg bieden. Heeft u binnenkort een belangrijk project gepland, zorg dan voor de meest efficiënte manier van afvalverwerking en huur een rolcontainer van Euro Milieu.

Flexibel afval in een container

De hoeveelheid afval wordt vaak te laag ingeschat. Tijdens een verhuizing, verbouwing of grote schoonmaak zit men al snel met grote hoeveelheden afval. Laat staan wanneer er een groot project plaatsvindt binnen een bedrijf. Een rolcontainer komt in veel gevallen perfect van pas. Want, zoals de naam al suggereert, u rolt een rolcontainer eenvoudig naar verschillende plekken.

Type rolcontainers

Voor iedere klus heeft Euro Milieu een passende afvalcontainer. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende rolcontainers die beschikbaar zijn voor verhuur. Let wel op dat u de juiste container bij het juiste afval kiest. Heeft u een rolcontainer op het oog, dan krijgt u al binnen twee weken een prijsopgave toegestuurd.

Een rolcontainer voor uw afval

Bij het huren van een afvalcontainer is met name het type afval belangrijk. De containers zijn (meestal) gelijk, maar de verwerking niet. Dit is ook waar u als klant voor betaalt. Mogelijk dat niet al uw afval in een container past. Probeer dan te kijken naar een grotere uitvoering. Het zou zonde zijn om erachter te komen dat u afval over heeft en ruimte te kort komt.

Containerverhuur Euro Milieu

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van afvalverwerking is Euro Milieu de beste keus voor het verwerken van verschillende soorten afval. Voor vragen over het gebruik en de verhuur van rolcontainers, kunt u altijd bij Euro Milieu terecht. Ons team helpt u graag met verschillende vraagstukken. U kunt telefonisch in contact met ons komen via 0165-387334 of neem contact op via het contactformulier.

Ook beschikt Euro Milieu BV over een eigen milieustraat voor de gemeente Etten-Leur, waar u als particulier afval kunt aanleveren.

 

Wagenpark-euromilieu

Onze vrachtwagens